In English LinkedIn

  2017-03-09

Flintab har tecknat ett avtal med NCC Industry

Flintab har tecknat ett avtal med NCC Industry om att leverera vägningssystem, utrustning och tjänster för NCCs behov av fordonsvägning i Norden. NCC har behov av att väga berg och mineralprodukter, asfalt och recycling på sina siter i hela Norden.

System för vägning har Flintab utvecklat sedan 1981, vägningssystem Viktoria. Till detta samarbete har man valt vägningssystem Viktoria2. Med den samlade kompetensen från både NCC Industry och Flintab kommer man att utveckla och standardisera vägningsprocesser för entreprenadbranschen.

 

Förutom mjukvaror och hårdvaror har det tecknats ett mångårigt avtal med support, service och utbildning. Ordern är värd ca 34 MKr.

 

Flintab har historiskt agerat nästan uteslutet på den svenska marknaden. I det nya samarbetet med NCC Industry kommer leveranser att ske i hela norden. Detta ökar Flintab’s möjligheter att etablera sig på nya marknader utanför Sverige.

 

Flintab har redan tagit in externa konsulter för att förstärka organisationen. Vi är nu inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vår organisation. Första kvartalet 2017 rekryterar vi en medarbetare till vårt kundcenter, en intern projektledare till säljorganisationen samt en systemarkitekt och en systemutvecklare till utvecklingsavdelningen. Bevaka vår hemsida om tjänsterna: /lediga-jobb

Flintab har tecknat ett avtal med NCC Industry