In English LinkedIn

  2016-05-03

Vi stärker utbudet med LOADRITE

Nu är det klart att Flintab tar över försäljning och service av LOADRITEs produkter på den svenska marknaden.

Nu är det klart att Flintab tar över försäljning och service av LOADRITEs produkter på den svenska marknaden. Detta efter att Flintab och Sitech tecknat ett återförsäljningsavtal samt partnerskap.

Loadrites produkter och systemlösningar passar mycket väl in i Flintab helhetskoncept och vi är glada och stolta att få representera Loadrite. Flintab erbjuder vågar, system och service över hela landet och vi kommer integrera Loadrites produkter och funktioner i vårt helhetskoncept med sikte på att bli marknadsledande även inom Entreprenad. Loadrites produkter är av mycket hög kvalitet och har innovativa produkter som t.ex. grävmaskinsvågen X-Weigh och det helt nya våg- och övervakningssystemet H2250 för tipptruckar.

Jag och min kollega Erik Liljeqvist har tidigare erfarenhet av Loadrites sortiment eftersom vi var med då Loadriteagenturen introducerades i Sverige mellan 2010-2013, då genom bolaget Tedact. Att nu bli certifierad partner åt Loadrite nu känns riktigt spännande och som ett steg i rätt riktning för Flintab säger affärsområdeschef Kristoffer Gustafson.

I Flintab ser vi möjligheten att med en förnämlig organisation och marknadsledande position få möjlighet att serva svenska marknaden med både produkter och lösningar för entreprenad och återvinningsbranschen.

Vi hälsar all befintliga och nya kunder välkomna att kontakt oss så kan vi se vad vi kan hjälpa er med.

Vi stärker utbudet med LOADRITE