För att behålla effektiv terminalregistrering, byt till Viktoria2 efter avvecklingen av Biometrias Doris och Viol 2.

När Biometria genomför avvecklingen av sitt mätplatssystem Doris och plattformen Viol 2, kommer stödet för de populära registreringsterminalerna för självbetjäning och vägning att upphöra. För att säkerställa att era chaufförer kan fortsätta genomföra sina registreringar smidigt via terminalerna, behöver ni byta till Viktoria2.

Viktoria2
Viktoria2

Viktoria2 har redan blivit en favorit bland många företag inom bränslehantering och andra branscher där korrekt registrering av transport och mätning är avgörande. Det stabila registreringssystemet Viktoria2 från Flintab har snabbt vuxit till att bli den mest populära lösningen för optimal fordonsvägning på både den svenska och nordiska marknaden. Dess flexibilitet, effektivitet och säkerhet har gjort det till ett naturligt val för företag i behov av tillförlitliga lösningar.

Vårt registreringssystem är fullt integrerat med Viol 2, vilket möjliggör att aktuella bränsleorder skickas över till Viktoria2, som sedan automatiskt registrerar och samlar in uppgifter från transporter, vägningar samt fuktprover och ­återrapporterar informationen till Biometria.

Projektledaren är ett stöd genom:

 • Ritningar, byggmöten, markarbete, leverans och montage av vågar.
 • Systemanpassningar och integration mot andra system.
 • Drifttagning, GoLive, testperiod och uppföljning.
 • Hur ofta möten eller annan form av återkoppling önskas ske under projektet.
 • Hur omfattande koordinering mellan olika inblandade parter blir, om Flintab exempelvis ska hantera många olika externa kontaktytor inom projektet.
 • Hur omfattande krav kunden har kring anpassad dokumentation.
 • Krav och anpassningar vid framtagning av kundunika eller specialtillverkade produkter.

Viktoria2 erbjuder flera extra funktioner som inte fanns i Doris. Några exempel är:

 • Anslutning automatisk fuktprovtagare typ Mantex.
 • Trafikstyrningsfunktion för hänvisning av lossningsplats.
 • Trafikljus och bommar för styrning av trafik över vågen.
 • Passerfunktion för lossning på obemannade tider.
 • ANPLR kamera för nummerplåtsidentifiering.

Eftersom Viktoria2 är framtidssäkrat innebär det att när Viol 3 väl ­introduceras kommer integrationen att uppdateras och anpassas till den nya plattformen utan några märkbara skillnader för era användare. Chaufförerna kommer fortsatt kunna genomföra sina registreringar via terminalen på samma sätt som idag. 

Tveka inte att uppgradera till marknadens mest pålitliga och framtidssäkra registreringssystem Viktoria2, som levererar resultat både nu och i framtiden.