In English LinkedIn

Entreprenad - Ger möjligheter och skapar utveckling

Entreprenadskap är en av de viktigaste stöttepelarna för vår produktutveckling. Flintab arbetar kontinuerligt med produktutveckling som leder till besparingar och höjd produktivitet för alla våra kunder.

Entreprenad - Ger möjligheter och skapar utveckling

 Produkter

Har du frågor gällande våra produkter och tjänster? Vänd er till vår växel.

Öppet mån-fre 08.00-16.30

036 - 31 42 00
info@flintab.se

 

Här hittar du de produkter vi använder inom Entreprenad.

Produkter

 Tjänster

Har du frågor som rör mjukvara eller IT-system? Vänd dig till vår support.

Öppet mån-fre 08.00-16.00

036 - 31 42 55
support@flintab.se

 

Här hittar du de tjänster vi använder inom Entreprenad.

Tjänster

Lemminkäinen

I Göteborg har asfaltstillverkaren Lemminkäinen sedan ett och ett halvt år ett nytt asfaltsverk. Att Flintab kom med i projektet redan från början var i det närmaste en självklarhet – Martin Svensson har jobbat med Flintab sedan 1984.

Läs mer

SMA Mineral

Flintabs vägningssystem har underlättat för SMA Mineral AB i Persberg och deras kalkbrytning i gruvan. Information som tidigare rapporterades manuellt via telefon kopplas nu direkt till företagets transportledningssystem.

Läs mer

Västvärmlands LBC AB

Hos Västvärmlands Lastbilscentral – VVLBC – kör man bl.a. grusmaterial till byggföretag, kommuner och privatpersoner. Containeruthyrning är också en del av verksamheten. Den första Flintabvågen installerades i början av 90-talet och Curt Nilsson har varit med sedan dess.

Läs mer

Hans Andersson Entreprenad

På Hans Andersson Entreprenad schaktar, transporterar och återvinner man schaktmaterial från byggbranschen. Sedan 2005 är det Flintab som står för vågar och service på företaget. ”Och samarbetet har bara varit bra”, säger ägaren Carin Andersson.

Läs mer