In English LinkedIn

Miljö & Återvinning - Ett Affärsområde som vi tror på

Affärsområdet Miljö & Återvinning ligger oss varmt om hjärtat. Vi tar vårt miljöansvar som företag på stort allvar och vi arbetar aktivt med våra produkter för att säkerställa att de gör minsta möjliga miljöpåverkan inom sitt område.

 

 

Läs mer om detta affärsområde i vår broschyr Miljö och Återvinning!

Miljö & Återvinning - Ett Affärsområde som vi tror på

 Produkter

Har du frågor gällande våra produkter och tjänster? Vänd er till vår växel.

Öppet mån-fre 08.00-16.30

036 - 31 42 00
info@flintab.se

 

Här hittar du de produkter vi använder inom Miljö & Återvinning

Produkter

 Tjänster

Har du frågor som rör mjukvara eller IT-system? Vänd dig till vår support.

Öppet mån-fre 08.00-16.00

036 - 31 42 55
support@flintab.se

 

Här hittar du de tjänster vi använder inom Miljö & Återvinning.

Tjänster

Miljöhantering i Jönköpings kommun

Erik Gaude är verksamhetschef på Miljöhantering i Jönköpings kommun. Det innebär att han ansvarar för att varje år ta hand om 200 000 ton avfall – en verksamhet som kräver ungefär 13 000 vägningar om året. Det hjälper Flintab till med.

Läs mer

Ragn-Sells

Avfallshanteringen på Ragn-Sells miljöstationer har blivit enklare och billigare med Flintabs system för fastighetsnära insamling. Ulrik Améen, förvaltningsledare för vågsystemet hos Ragn-Sells: - Vad vi än ska göra – lasta av, skicka vidare eller förädla materialet – är vägningen vår kontroll. Det är billigt och enkelt.

Läs mer

Renova

Renova är ett återvinningsföretag som ägs av elva kommuner i Västsverige. Företaget har funnits i bolagsform sedan slutet av nittiotalet och har ett brett arbetsfält som omfattar transport och behandling av i stort sett alla typer av avfall.

Läs mer

Stena Recycling

Med Flintabs vägningssystem har Stena Recycling idag en kostnadseffektiv och centraliserad systemmiljö som minimerar underhåll, ökar möjligheter till systemövervakning samt effektiviserar driften av deras ca 75 anläggningar i Sverige. Stena har sedan länge använt sig av Flintabs vägningssystem.

Läs mer

Sörab

Till Sörabs anläggningar kommer återvinning, omlastning och deponering från nio Stockholmskommuner. Flintab står för vägningsutrustningen vid tre anläggningar, där ansvaret också ligger på de datasystem som behövs för att förenkla och effektivisera avfallshanteringen.

Läs mer

Karlskoga Miljö AB

Sedan september 2013 är det Flintabs vågar som gör jobbet på Karlskoga Miljö. ”Samarbetet med Flintab har bara varit positivt”, säger samordnaren Johan Helander.

Läs mer