På Svenska In English LinkedIn

Tietoa Flintabista

Tietoa Flintabista

Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. Vi utvecklar och marknadsför vågar och vägningssystem för industrin. Vårt sortiment är mycket omfattande - från små paketvågar till stora fordonsvågar.

Vi har efter etableringen 1981 byggt upp en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation, för att snabbt och enkelt nå ut till våra kunder. Vi har en mycket gedigen kunskap om vägning och vill gärna dela med oss av vår erfarenhet. Huvudkontoret finns i Jönköping och vi har distriktskontor på flera platser i landet. Exportförsäljning sker från huvudkontoret i Jönköping och via samarbetspartners i flera länder. Det är tryggt och säkert att välja våg och system från Flintab. Lång erfarenhet, stort teknikkunnande och service är grundläggande faktorer som bidragit till att etablera oss på ledande marknadsposition. Vår policy är att leverera högklassiga vågar och system samt att vårda och bygga långsiktiga affärsrelationer.

Nästan överallt inom industrin finns Flintabs vågar och vägningssystem för datainsamling. Små vågar från gram till stora fordonsvågar med normal kapacitet på 70 till 80 ton. Vägningssystemen knyter samman informationen från vägningen med övrig affärskritisk information för bl a leveranskontroll, statistik, redovisning, faktureringsunderlag och många andra områden. Till våra PC-system finns branschanpassade programvaror för vägning och statistikinformation. Vi erbjuder också system för industriell märkning och identifiering.

När du väljer en produkt från Flintab kan du vara säker på att den kommer att väga rätt och fungera i många år. Vi har som mål att alltid tillhandahålla rätt kvalitet på levererade produkter och tjänster för att uppfylla våra kunders behov och förväntningar.

Flintab är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 och laboratoriet är ackrediterat av SWEDAC inom området återkommande kontroll (tidigare omverifiering) av icke-automatiska vågar med kapacitet upp till 300 ton samt automatiska vågar av typ hjullastarvåg med kapacitet upp till 50 ton. För kalibrering och återkommande kontroll av vågar har Flintab mer än 700 ton viktnormaler med spårbarhet till världsnormalen i Paris.

 

9001 2008 Blue TM     14001 2004 Blue TM Ackrediteringsmärke 1335 Färg

 

Kontaktuppgifter

Jönköping
Box 180
551 13 Jönköping

Besöksadress: Kabelvägen 4
553 02 Jönköping
Tfn växel: +46(0)36 31 42 00

Öppettider
Måndag - Fredag
08.00-16.30

Support
Tfn: 036-31 42 55
support@flintab.se
Till supportsidan