Flintab tipsar

Flintab firar 40 år

Vi firar 40 år av engagemang och kvalitet!

Sedan 40 år arbetar vi engagerat med utveckling av produkter och tjänster för våra kunder oavsett verksamhet. Vår målsättning är att generera maximal affärsnytta. Det ställer höga krav på innovation, noggrannhet och kvalitet – och affärsförståelse.

Vi är glada över att kunna fira 40 år av högpresterande produkter och lösningar. Det kommer vi att fira lite extra under 2021 – håll utkik!

Miljö och socialt

Miljö och betong

Betong och miljö är en het fråga just nu. Till och med Bill Gates pratar om betong och om hur vi ska kunna göra den mer miljövänlig. Läs mer om hur vi på Flintab tänker kring utvecklingen i vår Hållbarhetsrapport 2020! 

Underhåll av fordonsvågar

Förebyggande underhåll av fordonsvågar

Det är att genom preventiv service som man kan förebygga driftstörningar och få en driftsäker våg med låga driftkostnader.

Vad kan ni göra själva? Sopa, städa samt hålla rent under fordonsvågen samt i dess närområde. Försiktighet krävs vid rengöring i områdena kring lastcellerna.

Vad kan Flintab hjälpa till med? Rengöring under bryggorna och kontroll av fordonsvågens lastceller, infästningar, bryggkonstruktion, betong, balkar, eventuellt slitage samt viktindikatorn och terminaler mm. Hör av dig så hjälper vi till!