Kundcase

Att besöka kunden på arbetsplatsen ger den bästa inspirationen, här utbyts tankar och råd, som i sin tur skapar produktivitet och tillväxt.

Borås Energi och Miljö

Erik Ruthner på Borås Energi och Miljö berättar om hur de använder Viktoria2 och vår Fordonsvåg 14-15 med delad vägning.

Vattenfall AB, Heat Sweden

”Nu möts man av soliga leenden”

Med Flintabs nya kraftfulla vägningssystem Viktoria2 lyfts mycket börda från berördas axlar ute på anläggningarna, säger Johnny Friman, bränslesystemansvarig på Vattenfall.
Stockholm Exergi

”Viktoria2 har höjt nivån på anläggningarna”

Viktoria2 har effektiviserat vägningsproceduren ute på fältet, en kund som tagit emot det nya systemet med öppen famn är Stockholm Exergi.
Eskilstuna Energi och Miljö

En fordonsvåg kommer lastad.

Flintabs fordonsvågar finns snart på varje ställe värt namnet i Sverige. En av de senaste att komma på plats är vid Eskilstuna kraftvärmeverk. Vi följde monteringen. Det är ett tungt precisionsjobb, säger Timmy Jansson, en av Flintabs män i Mälardalen.
Ragn-Sells Partille

”Vågen är hjärtat i vår verksamhet”

Ragn-Sells är en av Sveriges stora koncerner inom avfallshantering, miljö- och återvinningsbranschen. En av anläggningarna ligger i Marieholm i Göteborg där Flintabs Viktoria2 är väl inarbetad.
Telge Återvinning

Anis Beso berättar om nyttan med vårt registreringssystem – bättre säkerhet och effektivitet.

Sandahls Grus & Asfalt

”Viktoria2 gör att systemen pratar med varandra”

Sandahls Grus & Asfalt AB har använt sig av Flintabs fordonsvågar och Viktoria allt sedan starten 1991. Det småländska familjeföretaget har nu uppdaterat registreringssystemet till Viktoria2 vid samtliga sina stationer.

NCC Industry

"Det är viktigt att få feedback ute på fältet"

NCC Industry styr och kontrollerar sina 80 fordonsvågar från sitt kundcenter på Pulsenområdet i Borås. Flintab gjorde ett rutinbesök på sambandscentralen Kundcenter för att se hur arbetet med Viktoria2 fortskrider.

Returpack

”Ingen risk att det blir fel”

År 2003 byggdes Returpack i Norrköping. Allt sedan dess är det hit som landets alla aluminiumburkar och petflaskor kommer för att rengöras, sorteras, komprimeras och paketeras för att sedan lastas och transporteras vidare till återvinningsfabriker i Sverige och Europa.
Uponor

”Uponor har köpt Flintabs rekordvåg”

Flintab har levererat en fordonsvåg av det större slaget till Uponor AB, den största plaströrstillverkaren i norra Europa. Kolossen är 26 meter lång och 3,5 meter bred, en rekordbredd i Sverige.