Tjänster och service

Det ska vara enkelt att äga och använda våra vågar och system. Vi erbjuder olika supporttjänster och vi har en unik serviceorganisation som inkluderar projektledning, installation, support och service. Flintab har servicekontor placerade i Malmö, Göteborg, Jönköping, Eskilstuna och i Sundsvall. Vi finns alltid nära tillhands!

Kontakta oss! 036-31 42 00 eller info@flintab.se

Service & Underhåll

För ett tryggt och bekymmersfritt ägande av våra vågar och system erbjuder vi paketerade service- och underhållsavtal anpassade för varje kunds unika krav. Ett effektivt serviceskydd är en lönsam investering.

Kalibrering

En våg är viktig i sitt sammanhang och kräver tillsyn för exakt resultat. Levererad vikt ska överensstämma med kontrollerad vikt hos mottagaren. På Flintab utför vi varje år mer än 8000 kalibreringar.

Support och felanmälan

Har du fått problem? Välkommen att ringa eller maila oss så hjälper vi dig! Hos oss du hjälp av människor med expertkunskaper, både när det gäller våra produkter och just era förutsättningar.

Utbildning

Vi ordnar kurser i hantering av vårt system Viktoria2. Genom att kontinuerligt använda vårt utbildningskoncept ser vi till att ni använder er utrustning och system på bästa sätt.

Demo-/workshop

Hur funkar det? Vi ordnar med demo och workshop av våra system och produkter! Vi visar er smarta funktioner och tips som maximerar effekten.

Projektledning

Våra projektledare kan hålla i hela projektet från start till mål.

Kundanpassade lösningar

Med intresse för era affärsutmaningar tillsammans med vår starka utvecklingsavdelning, skapar vi kundanpassade lösningar.

Kundportal

Flintabs kundportal är ett extranät med kundspecifik information som vi erbjuder alla våra kunder. I kundportalen samlar vi alla era bevis och rapporter. Efter utförd kalibrering och återkommande kontroll kan ni enkelt logga in och hämta era dokument där de också ligger säkert sparade för framtida behov.

Digitala Event

Nu håller vi utbildningar, seminarier och produktvisningar digitalt! De öppna eventen lägger vi ut här. Är du intresserad av en digital visning av någon av våra produkter, eller kanske en internutbildning? Kontakta vi oss så ordnar vi det!