Viktoria2

Nya generationens registreringssystem

VIKTORIA2
30 år av innovationer

När vi lanserade vårt första Viktoria på 90-talet innebar det ett stort steg framåt, både för företagets kunder och för Flintab. VIKTORIA2 är en framtidssäkrad produkt som kontinuerligt utvecklas och anpassas efter marknadens behov.

Viktoria2 är ett heltäckande system som ger er maximal kontroll.

Registrera

Analysera

Fatta beslut

Planera

Ta betalt

Maximal kontroll och hög datasäkerhet

Viktoria2 tryggar din information med hjälp av AD-inloggning, kryptering och säker datahantering enligt GDPR.

Håll koll på material, lagerplatser, saldon, passager m.m.

Med ett gemensamt system för alla informationsflöden ger Viktoria2 realtidsstatus för era material, lagerplatser och saldon.

Användarvänligt och tillgängligt

  • Självbetjäning via terminal eller app
  • Webbaserade funktioner med personifierad åtkomst
  • Webbrapporter för interna samt externa användare

Öppet system som enkelt kan kopplas ihop med egna system

Viktoria2s integrationsmotor gör det lätt och säkert att dela information med era andra system som t.ex. fakturering- och statistikuppföljning. Standard API för informationsåtkomst, ni äger er information.

Skalbart system för stora och små verksamheter

Viktoria2 har kraften för den stora verksamheten med hundratals anläggningar men funkar lika bra på det lilla företaget.

Viktoria2 är flexibelt och förberett för molnet

Den inbyggda flexibiliteten gör att du kan arbeta med Viktoria2 på mobilen, plattan eller din PC. Den modullära uppbyggnaden ger möjlighet till val av olika funktionspaket.

Rapportsystem till FTI

Med hjälp av vägningssystemet Viktoria2 kan du skicka rapporter till FTI utan att blanda in ditt affärssystem. Viktoria2 behandlar dina vägningar så som du själv önskar.

Vårt system rapporterar de uppgifter du behöver till ditt affärssystem samtidigt som samma uppgifter eller delar av uppgifter kan rapporteras till FTI. Er verksamhets affärssystem behöver inte bli inblandat i processen. Snabbt och enkelt men framför allt säkert.

Nya och förbättrade funktioner i release 15

Viktoria2-system-webb

Vägning och mätning

Vikt

Vägningssystem för artiklar med viktpris. Anpassat för flertalet av ­marknadens fordonsvågar, golvvågar och bänkvågar.

Volym

Volymmätningssystem för artiklar med volympris. Viktoria2 jobbar lika bra med flödesmätare som med vågar – bestäm vikt med hjälp av artikel och volym.

Energi

Energisystem för artiklar med energipris genom fuktberäkning. Ta enkelt reda på energiinne­hållet i din biomassa genom fuktprov, vägning samt beräkning.

Antal

Räknesystem för artiklar med styckpris. Registrera säckar eller andra enheter. Kombinera vikt och antal med batchfunktionen eller omklassningswebben.

Kontroll och styrning

Passager

Viktoria2 registrerar ­tusentals besökare varje dag. Passersystemet funkar lika bra för dörrar, grindar och bommar.

Trafikstyrning

Undvik trängsel och få ett smidigt och bra flöde på din anläggning. Viktorias trafikstyrningsmodul hjälper till med hänvisning och köhantering.

Betallösning

Håller reda på vem som ex lämnar avfall och betalning kan ske utan manuell hantering.

Passar för olika branscher

Modullösningen består av olika funktionspaket som vi anpassar efter era behov och förutsättningar. Våra kunder finns inom industri, entreprenad, ÅVC, livsmedel, logistik och transport samt energi för att nämna några områden.

Hård- och mjukvara till Viktoria2

Vi har ett brett erbjudande med både mjuk- och hårdvara. Allt för att ni ska få en lönsam och stabil lösning anpassad efter just era behov.