Lösning och koncept "Energi"

”Viktoria2 har höjt nivån på anläggningarna”

David Lagerström, projektledare, Stockholm Exergi

Viktoria2 har effektiviserat vägningsproceduren ute på fältet, en kund som tagit emot det nya systemet med öppen famn är Stockholm Exergi.

– Det är inte problemfritt att byta system, men den tekniska supporten från Flintab har funkat utmärkt, de hjälper de sina jättebra, säger David Lagerström, projektledare för implementeringen av Viktoria2 på Stockholm Exergis anläggningar.

– Vi var i stort behov av ett modernare IT-system, nyutvecklat och lättanvänt, Viktoria1 hade gjort sitt, utvecklingen hade sprungit ifrån den, berättar han under ett besök på Bristaverket i Märsta.

David Lagerström har jobbat med projekt vid Exergis anläggningar i åtta år och har järnkoll på vad som behövs uppgraderas, vilka fel och brister som behöver åtgärdas för att verksamheten ska fungera som den ska.

– Viktoria2 är ett viktigt system för Exergi och vår mottagning av fast bränsle, flis, pellets och avfall, säger Lagerström, det kommer in bränsletransporter 365 dagar om året, vilket kräver Viktoria2s integrationsmotor som enkelt och säkert delar information med våra andra system som fakturering och statistikuppföljning.

Anläggningarna som har fått Viktoria2 installerat är Högdalen, Värtaverket och Bristaverket i Märsta.

– Det har varit många tekniska frågor att lösa och det har varit en pressad tidsplan, vi låg efter när jag tog över i december 2021. Men i somras låg vi enligt plan. Det är inte lätt att byta system, det krävs expertis för att komma runt vissa problem och då har Flintab funnits där till vår hjälp.

– Nästa steg är att införa automatisk avläsning av registreringsnummer på transporter för att effektivisera flödet.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Jonas Englund
Regionsäljare Norr
060-58 05 19
jonas.englund@flintab.se

Marcus Patring
Regionsäljare Stockholm, Gotland
08-408 06 400
marcus.patring@flintab.se

Henrik Kindstedt
Regionsäljare Mellan
016-13 21 77
henrik.kindstedt@flintab.se

Erik Kassermo
Regionsäljare Syd
036-31 41 08
erik.kassermo@flintab.se

Läs mer om Viktoria2

Med Viktoria2 får ni ett heltäckande registreringssystem som ger kontroll och ökad effektivitet.