Eliza Sjöberg kåret til Årets unge ledende kvinne: "Så mange følelser nå"

Eliza Sjöberg ved Flintab AB har blitt kåret til Årets unge ledende kvinne av Styreakademiet i Jönköpings län.

Kundeservicesjef / opplæringssjef Eliza Sjöberg mottok tittelen under torsdagskveldens store prisutdeling på Elmia i Jönköping.

– Jeg er veldig glad og håper jeg kan være et eksempel for andre unge kvinner og ledere, sier Eliza Sjöberg, som vanligvis beskrives som «en iherdig problemløser med et stort hjerte for sine ansatte og deres arbeidsmiljø».

– Det blir en ekstra motivasjon for meg å gå videre nå, sier Eliza Sjöberg.

I tillegg til den prestisjetunge tittelen vinner Eliza Sjöberg ledercoaching gjennom Combitech samt årskort og PT-timer hos Friskis.

Begrunnelse Årets unge ledende kvinne: Eliza Sjöberg

Årets unge ledende kvinne har på en innovativ måte jobbet frem innovative løsninger som skapte positive effekter i hele organisasjonen. Hun har oppnådd fantastiske resultater på kort tid ved å la myke verdier gjennomsyre måten hun leder gruppen sin på.

Med stort pågangsmot og genuint engasjement for mennesker løfter hun sine ansatte og har tatt hele organisasjonen med på en utviklingsreise. Hun er et eksempel og bevis på at det er mulig å ta neste steg i karrieren ved å gjøre stemmen din hørt, uavhengig av hvilken bransje du opererer i.

Eliza Sjöberg utsedd till Årets unga ledande kvinna