Eliza Sjöberg utsedd till Årets unga ledande kvinna: ”Så mycket känslor nu”

Eliza Sjöberg på Flintab AB har utsetts till Årets unga ledande kvinna av Styrelseakademin i Jönköpings län.

Kundtjänstchef / Utbildningsansvarig Eliza Sjöberg erhöll titeln under torsdagskvällens stora prisceremoni på Elmia i Jönköping.

– Jag är mycket lycklig och hoppas jag kan vara ett föredöme för andra unga kvinnor och ledare, säger Eliza Sjöberg, som brukar beskrivas som ”en uthållig problemlösare med stort hjärta för sin personal och deras arbetsmiljö”.

– Det blir en extra motivation för mig att gå vidare nu, säger Eliza Sjöberg.

Eliza Sjöberg vinner, vid sidan av den ärofyllda titeln, en ledarskapscoaching genom Combitech samt ett årskort och PT-timmar på Friskis.

Motivering Årets unga ledande kvinna: Eliza Sjöberg

Årets unga ledande kvinna har på ett nytänkande sätt arbetat fram innovativa lösningar som skapat positiva effekter i hela organisationen. Hon har på kort tid åstadkommit fantastiska resultat genom att låta mjuka värden genomsyra hur hon leder sin grupp. 

Med stort mod och genuint engagemang för människor lyfter hon sina medarbetare och har fått med sig hela organisationen på en utvecklingsresa. Hon är ett föredöme och ett bevis på att det går att ta nästa steg i karriären genom att göra sin röst hörd, oavsett vilken bransch du verkar inom.

Eliza Sjöberg utsedd till Årets unga ledande kvinna