Lediga tjänster hos Flintab

Nu söker vi en systemutvecklare med ett stort tekniskt intresse till Flintab AB! Tjänsten passar dig som gillar att driva projekt från börja till slut samt att ha ett nära samarbete ut mot kund! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som systemutvecklare arbetar du med att integrera Flintabs vågsystem ut mot kunders olika systemplattformar I ditt arbete kommer du att hjälpa kunden att överföra informationen från vågarna till i huvudsak olika affärssystem. Det kommer därför vara stor variation på de uppdrag du tilldelas och du måste därför tycka om att ta dig an nya utmaningar. Du kommer ha en central roll i projekten och kommer vara med och driva projekten framåt, från det att en beställning är gjord till att genomföra och verkställa lösningen ut mot kunderna. Du kommer ta mycket eget ansvar för ditt arbete och kommer behöva vara behjälplig och samarbeta med kunderna. Du kommer arbeta främst i Flintabs egenutvecklade integrationsplattfrom och Microsoft SQL server med framtagning och anpassning av databaser, databasvyer, stored procedures. Men du kommer även arbeta en viss del i Microsoft.Net plattformen med Visual Studio. Du kommer till en början att ta på dig ett projekt, med tiden då du blivit varmare i kläderna kommer du kanske att vara involverad i flera projekt samtidigt. Beroende på projektens storlekar kommer du att arbeta i ett fåtal eller fler projekt samtidigt.

Rekryteringen hanteras av vår partner Framtiden AB

 
Strategisk inköpare
I rollen som Strategisk Inköpare på Flintab har du ett brett ansvarsområde inom inköp med ansvar för både strategiskt och operativt inköp för inköp av direkt och indirekt material. Ansvaret kommer även att ligga på förhandlingar och avtalsskrivningar med fokus på pris, kvalité, garantifrågor och hållbarhetsfrågor.

Du kommer jobba med att höja nivån på inköp och utveckla Flintab:s inköpsrutiner av produkter och tjänster samt utveckla leverantörsrelationer. Du ingår i Flintab:s Produktråd och ger stöd till Produktägare gällande val av leverantörer och komponentinköp. Som strategisk inköpare bereder du nya artiklar och färdigställer de i affärssystemet Jeeves. Löpande artikelvård av befintliga artiklar samt dagliga avrop ligger utanför rollen och sköts av en materialplanerare. Du följer marknaden och prisutvecklingen och tecknar ramavtal med befintliga leverantörer eller föreslå alternativa leverantörer. Inköpsvolymen ligger idag på 40-50 miljoner. Placering är på Flintab:s huvudkontor i Jönköping och du rapporterar direkt marknadschefen. Internt kommer du ha nära samarbete med produktion och R&D.

Rekryteringen hanteras av vår partner Jefferson Wells