Lediga tjänster

Roligt att du är intresserad av att arbeta hos Flintab. Lediga tjänster anges nedan.

Servicetekniker

Är du en person som gillar att ta ansvar för ditt eget arbete och har erfarenhet inom mekanik och teknik? Är du intresserad av att vara en del av en spännande expansionsresa i Norrland? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig!

Läs mer och ansök

Driftstekniker

Som Driftstekniker kommer du tillsammans med IT-ansvarig ansvara för att organisationens IT-infrastruktur och system fungerar smidigt och effektivt samt verka som ett stöd för affärsverksamheten.

Läs mer och ansök

Ekonomichef

Som Ekonomichef innehar du en central position med övergripande ansvar för ekonomifunktionen och arbetar nära vår VD. Denna roll innefattar en bred uppsättning ansvarsområden, inklusive både taktiska och operativa uppgifter inom ekonomi och administration.

Läs mer och ansök

Servicechef mellan

Som Servicechef Mellan ansvarar du för ledningen av vårt serviceteam som är spridda från Karlstad till Stockholm. Du har fullt personalansvar, driver arbetsmiljöfrågor samt ansvar för budget- och verksamhetsuppföljning. Din roll innefattar övergripande planering och leda arbetet, veckomöten via telefon/Teams, uppföljningar med tekniker samt stötta och utveckla teamet.

Läs mer och ansök