Lediga tjänster hos Flintab

Vi söker nu två Servicetekniker med placering i Göteborg och i Jönköping

flintab_bilar

Flintab är en helhetsleverantör av vågar, system och servicetjänster. Deras sortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar. Företaget tar ansvar för hela projektgenomförandet och har pålitlighet som ett av deras ledord.

Som servicetekniker hos Flinab kommer du besöka kunder och genomföra förebyggande underhåll och kalibreringar samt installationer. Ibland händer det även att du får rycka ut på akuta ärenden och lösa problem på plats. Eftersom arbetet även kan innebära övernattningar och en hel del dagsresor bör du vara positivt inställd till det. Du planerar mycket av din tid själv och har mycket frihet under ansvar. Vissa av uppdragen innebär att du arbetar tillsammans med en grupp men arbetet kan även innebära att du åker ut själv.

Vi söker dig som gillar att ställas inför problem och lösa dem. I och med att yrket innebär att du har mycket kontakt med kunder krävs även en god kommunikativ förmåga samt ödmjukhet. Att vara noggrann ser du som en självklarhet

Rekryteringen hanteras av Framtiden

Framtiden – Servicetekniker till Flintab i Göteborg

Framtiden – Servicetekniker till Flintab i Jönköping

Vi söker en Försäljningschef med placering på vårt huvudkontor i Jönköping

Som Försäljningschef kommer du i huvudsak ha ansvaret för att leda, utveckla och driva arbetet tillsammans med ditt försäljningsteam. Du har ett nära samarbete med företagets andra avdelningar såsom leverans, kundsupport och produktutveckling och framförallt den stora serviceavdelning med 30-tal resande tekniker som har ett nära samarbete med säljarna.

Flintab:s affärsområde och strategi är i Norden, Sverige är idag absolut störst men närvaro finns även i Finland och Norge. Norden kommer vara ett utvecklingsområde för den nya Försäljningschefen.

Försäljningsarbetet på Flintab kan kännetecknas som komplex industriförsäljning och består ofta av både produkter inom hårdvara, mjukvara och även eftermarknadstjänster. Flintab växer mycket som systemleverantör och vår egenutvecklade mjukvara, Viktoria2, har ett stort fokus i den framtida försäljningen.

Ditt ansvarsområde kommer vara:

  • planera och styra samt ansvara för försäljning och övergripande marknadskommunikation.
  • leda och coacha säljorganisationen
  • ansvara för exportförsäljning samt återförsäljare.
  • ansvara för att verksamhetens uppdrag utförs
  • vidareutveckla säljstrategier och affärer med befintliga kunder
  • utveckla affärer med nya kunder, på nya marknader och inom nya områden
  • Kravställa marknadsbehov till Flintabs produktutveckling

Placering är på huvudkontoret i Jönköping, du rapporterar direkt till VD som är placerad i Jönköping och ingår i Flintabs ledningsgrupp

Sök jobbet ”Försäljningschef Norden till marknadsledande Flintab” hos Jefferson Wells