Lediga tjänster

Roligt att du är intresserad av att arbeta hos Flintab. Eventuella lediga tjänster anges nedan.

Ekonomichef

Som Ekonomichef innehar du en central position med övergripande ansvar för ekonomifunktionen och arbetar nära vår VD. Denna roll innefattar en bred uppsättning ansvarsområden, inklusive både taktiska och operativa uppgifter inom ekonomi och administration.

Läs mer och ansök

Servicetekniker

Är du en person som gillar att ta ansvar för ditt eget arbete och har erfarenhet inom mekanik och teknik? Är du intresserad av att vara en del av en spännande expansionsresa i Norrland? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig!

Läs mer och ansök

Servicechef mellan

Som Servicechef Mellan ansvarar du för ledningen av vårt serviceteam som är spridda från Karlstad till Stockholm. Du har fullt personalansvar, driver arbetsmiljöfrågor samt ansvar för budget- och verksamhetsuppföljning. Din roll innefattar övergripande planering och leda arbetet, veckomöten via telefon/Teams, uppföljningar med tekniker samt stötta och utveckla teamet. Två av teknikerna fungerar även som Teamledare för att planera den operativa dagliga driften.

Läs mer och ansök

QEHS-ansvarig

Vill du vara med på vår resa, har ett stort kundfokus och engagemang i kvalitets-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor?
Som QEHS-ansvarig på Flintab ingår du i Ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du kommer att arbeta nära dina kollegor för att säkerställa att våra verktyg och processer är optimerade för verksamheten och uppfyller kraven enligt våra certifieringar.
Flintab är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 27001, med ett väl utvecklat grafiskt ledningssystem.

Läs mer och ansök

Tekniker till Norge

Vi söker även tekniker till Norge. Se vår norska hemsida för mer information.