Lediga tjänster hos Flintab

Regional säljare Industri hårdvara/mjukvara

Vi söker nu en Regional säljare Industri hårdvara/mjukvara.

Som regionsäljare säljer du produkter ur hela vår produktportfölj med tonvikt på vårt registreringssystem Viktoria2 och fordonsvågar. I rollen utför du kunddemonstrationer och jobbar med konsultativ införsäljning. Du utgår från vårt huvudkontor i Jönköping och bearbetar befintliga och nya kunder i regionen. Som stöd i ditt arbete har vi vårt centrala BackOffice team med både projektledning och offertingenjör. Till vårt team välkomnar vi dig som har en hög teknisk förståelse inom mjukvaror, nätverk, appar, IOT kombinerat med en hög administrativ förmåga. Som regionförsäljare jobbar du utifrån ett strukturerat och teamorienterat förhållningssätt, du har en hög nivå av affärsmannaskap och har en utpräglad kommunikativ förmåga.

Rekrytering hanteras av vår partner Jefferson Wells.

Testare till vårt kontor i Jönköping

Är du en fena på nätverk och databaser? Är du dessutom en strukturerad, systematisk och noggrann person? Då har du hittat rätt! Flintab söker dig som vill jobba som testare i deras engagerade team.

Arbetsuppgifter:

Som testare på Flintab kommer du tillhöra utvecklingsteamet bestående av tio andra kollegor, som bl.a. jobbar inom utveckling, elektronik och mekanik. I början av din anställning kommer du att få ett introduktionsprogram där du introduceras i företaget, träffar dina nya kollegor och får utbildning i Flintabs spännande produkter.

I rollen som testare på Flintab kommer du att jobba tätt tillsammans med utvecklare som programmerar i C# och i ramverket Angular. Som testare kommer du att utföra regressionstester och integrationstester. Du kommer att utföra tester både i mer strukturerad form där versionen är fryst men även i sprintform. Du kommer i början av din anställning leta buggar och göra mindre buggrättningar. På sikt kommer du också att skriva dina egna testfall.

Rekryteringen hanteras av vår partner Framtiden.