Fordonsvågar 14-40

Flyttbar fordonsvåg i stål

Fordonsvågen 14-40 är konstruerad utifrån lång erfarenhet av industriell vägning. Det är en högkvalitativ konstruktion helt i stål där det ingår vågbryggor, ramper och fundamentsplåtar. Det är en flyttbar fordonsvåg som ger hög flexibilitet. Modellen har delad vägning som ger ett snabbare vägningsförfarande, tillåter olika material på bil och släp, ger ökad driftsäkerhet och högre noggrannhet – för att bara nämna några fördelar.

Kontakta oss så berättar vi mer
036-31 42 00 eller support@flintab.se

Våra konstruktioner

14-40 kan installeras på ett plant och stabilt underlag, som komprimerad grusbädd, i asfalt eller betong. Den kan lyftas i ett stycke utan att behöva omverifieras och är enkel att transportera och installera. Vågen är lågbyggd, med god vägningsprestanda och är enkel att underhålla. 14-40 finns i tolv och 24 meters utförande. I 24 metersversionen består vågen av två tolv-metersmoduler och kan enkelt konverteras mellan tolv och 24 meter, till exempel när endast tolv meter våg behövs för en viss uppställning. Eftersom det är två separata vågar går det naturligtvis även bra att väga delad last, det vill säga bil och släp för sig. Det går också bra att ställa om till två separata tolv-metersvågar, men bör då kombineras med ett extra par ramper.

PRODUKTVARIANTER
Art nr: 144012

Längd: 12 m
Bredd: 3 m
Kapacitet: 45 ton
Upplösning: 20 kg 

Art nr: 144024

Längd: 24 m
Bredd: 3 m
Kapacitet: 90 ton
Upplösning: 20 kg 

Tillval

Reflexstolpar

Reflexstolpar som guidar chauffören på och av vågen.

Skyddsräcke

Avkörningsskydd i signalfärg. Skydd/hjälpmedel mot avåkning från vågen.

Snabbkopplingar

Om terminaler ska användas till vågen kan den förberedas med snabbkopplingar för strömförsörjning och nätverk på båda sidor av vågen så att terminalerna snabbt kan kopplas ur och in vid flytt. Terminalerna placeras normalt på stolpe med flyttbart betongfundament och kan förses med 4G-modem.