Ragn-Sells väljer totallösning från Flintab

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta bolag inom återvinning och miljö. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Till sina anläggningar i Sverige har Ragn-Sells valt Flintab som leverantör av registreringssystemet Viktoria2 för registrering, vägning, kameror, bommar, trafikljus m.m.

Viktoria2 uppfyller Ragn-Sells krav på en modern och framtidssäkrad plattform som kan hantera Ragn-Sells unika behov och lösningar. Systemet kommer att vara fullt integrerat mot Ragn-Sells affärssystem.

Tack vare Flintabs egenutvecklade produkter inom både hård och mjukvara, så kan vi kundanpassa helheten för att maximera flöden och effektivitet. Flintab ansvarar för hela leveransen av hårdvara och mjukvara, samt installation och montage. Avtalet omfattar totalt 47 av Ragn-Sells anläggningar runt om i Sverige.

”Flintab och Ragn-Sells har sedan tidigare en lång relation och de båda partnerna har likheter i sina värderingar, innovationsdriv och höga ambitionsnivå. Därför känns det extra kul att vi får vara en del av Ragn-Sells utveckling”, säger Håkan Nilsson Key Account Manager på Flintab.

Ragn-Sells finns även i Norge, Danmark och Estland. Nästa steg är att Ragn-Sells kommer att implementera Viktoria2-lösningen i Norge under 2021.

Regn Sells