Driftsäkerhet är en avgörande faktor för din produktionseffektivitet och lönsamhet. En förutsättning för driftsäkerhet och lång hållbarhet är regelbunden service och underhåll. Det tillsammans med årlig kalibrering är en garant för att vågen väger rätt året om. Det hjälper vi på Flintab till med. Vi erbjuder förstklassig service med hög tillgänglighet i hela landet. Det är EASY!

Kontakta oss för att välja servicepaket som passa just er verksamhet!

Läs mer om EASY

Viktoria1 kommer att fasas ut ur vårt sortiment och det innebär att supporten för Viktoria1 också avvecklas. Under hösten kommer vi med mer information om hur ni kan byta till till det smartare och effektivare Viktoria2.

Har ni frågor redan nu? Kontakta Håkan Nilsson på hakan.nilsson@flintab.se

Vår lösning hjälper Borås Energi och Miljö att effektivisera!

Erik Ruthner på Borås Energi och Miljö berättar om hur de använder Viktoria2 och vår fordonsvåg 14-15 med delad vägning.
Spela videoklipp