Säg hej till Jonas Englund

Regionsäljare, Norrland

Flintab har glädjen att introducera Jonas Englund, det senaste tillskottet till vårt försäljningsteam. Med en gedigen erfarenhet inom företaget och en brinnande passion för att möta kundernas behov tar Jonas med sig en unik insikt och entusiasm till sin nya roll som säljare för Norrland.

Jonas har en imponerande resa inom Flintab. Han började hos oss 2020 som säljare för Norrland. Efter en tid som servicechef återvänder han till sin passion som säljare för Norrland.

– Jag saknade den direkta kontakten med kunderna och de komplexa affärerna som kräver djupgående teknisk förståelse, delar Jonas.

I sin nya roll är Jonas huvudansvarig för att hantera kunder och försäljning från Gävle och norrut, med undantag för Dalarna. Hans dagar fylls med möten på plats hos kunder men även virtuellt för att främja Flintabs hållbara mål. Med sin breda kunskap inom både hårdvara och mjukvara kan Jonas erbjuda teknisk rådgivning och skapa helhetslösningar som överträffar förväntningarna. Han betonar vikten av att förstå och anpassa sig till kundernas behov.

– Det handlar om att lyssna på kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dem bäst. Det är inte bara att sälja produkter, utan att vara en pålitlig rådgivare för kunderna och erbjuda hållbara lösningar, förklarar Jonas.

Med en fyraårig erfarenhet på Flintab delar Jonas Englund sin passion för företaget och vad som
motiverar honom att fortsätta vara en värdefull del av teamet.

– Det bästa med att arbeta på Flintab är sammanhållningen i teamet och möjligheten att erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till kunderna. Vi fokuserar på att vara mer än bara säljare; vi är rådgivare som strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, säger han.

När han inte arbetar på Flintab njuter Jonas av att spendera tid med sin familj och att utforska naturen. Under vintern åker han gärna skidor i fjällen och på somrarna tillbringar han gärna tid på Gotland. Han är även en passionerad utövare av sport som mountainbike, padel och fiske.

Jonas Englund är en stor tillgång för Flintab och ett levande exempel på företagets dedikation till att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. Med sin erfarenhet inom service och försäljning är han redo att fortsätta leverera framgångsrika resultat och skapa positiva kundupplevelser i Norrland.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Jonas Englund
Regionsäljare Norr
060-58 05 19
jonas.englund@flintab.se

Marcus Patring
Regionsäljare Stockholm, Gotland
08-408 06 400
marcus.patring@flintab.se

Henrik Kindstedt
Regionsäljare Mellan
016-13 21 77
henrik.kindstedt@flintab.se

Erik Kassermo
Regionsäljare Syd
036-31 41 08
erik.kassermo@flintab.se