Flintab var en av 104 utställare från ett tiotal länder på Transport- och logistikmässan i Göteborg 8-9 november. En upplaga som lockade rekordmånga besökare, 3 889. 

– En fräsch och välarrangerad mässa, vår monter fick dessutom ett bra läge med mycket trafik, vilket alltid är viktigt, menar Marcus Titus, företagets nationelle systemförsäljare. Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens med fokus på varuflöden. Mycket av utbudet är alltså riktat till importörer eller exportörer av varor, som grossister, detaljister, e-handlare eller någonting däremellan.

– Montern fick bra betyg, det var till och med så att vi fick frågan vem det var som gjort den.

– Det var många mässbesökare som kände igen oss som varumärke, befintliga kunder kom fram och ville prata. Och det är ju så att man får aldrig underskatta vikten av att synas och höras, får man några hits har utställningen betalat sig. Senast mässan gick, 2019, var siffran besökarantalet 3 484, nu ökade det med hela 12 procent. 

– Det var en härlig känsla att få vara med på en mässa igen efter pandemin, gott att det är igång igen, tycker Marcus Titus.

Mer flexibelt och mobilt

Big and better business, som man säger i Staterna.
Det välkända ordspråket kan gälla för vårt registreringssystem Viktoria2 release 16, som erbjuder en rad förbättrade och förenklade lösningar för integration och webbåtkomst.
Förutom att registeringen och avvikelsehanteringen effektiviserats har andra funktioner som omklassning, avfallskoder och hanteringen av batch genomgått en större översyn. 
Systemet garanterar ett mer flexibelt och mobilt arbetssätt.

Missa inte livesändningen

I början på november släpptes release 16 av VIKTORIA2.
Missa inte vår livesändning på Teams 29/11 kl 9:00 då vi kommer att lansera nya smarta funktioner för förbättrade arbetssätt!

Anmäl dig senast 25/11 kl 9.00

Anmälan är stängd