Tillgänglighet och mobilitet i fokus

Release 15 bygger vidare på Flintabs tradition med öppna systemlösningar med fler drivrutiner, förbättrat integrations-API och ett helt nytt webbgränssnitt. Detta ger förutom ökad tillgänglighet också möjlighet till ett mer mobilt arbetssätt och enklare förvaltning.

Unik fordonsvåg med innovativ konstruktion och exceptionell driftsäkerhet

Maximal noggrannhet, driftsäkerhet med låga driftkostnader och en underhållsvänlig konstruktion är den korta beskrivningen av vår fordonsvåg 14-15. Förutom själva vågfunktionen har vi också utvecklat olika tillbehör till fordonsvågen för en komplett kvalitetslösning.

För mer information om vår unika fordonsvåg 14-15 kontakta oss på 036-31 42 00 eller info@flintab.se

Läs mer om Fordonsvåg 14-15

Serviceavtal från Flintab gör det easy!

Vår strävan är att erbjuda ett tryggt och bekymmersfritt ägande av vågar och system. Vi erbjuder våra kunder paketerade service- och underhållsavtal anpassade för varje kunds unika krav. Ett effektivt serviceskydd är en lönsam investering.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra avtal!
036-31 42 00 eller info@flintab.se

Läs mer om våra tjänster och service

flintab_bilar

Viktoria2 - heltäckande registreringssystem för maximal kontroll

Använd vårt smarta registreringssystem Viktoria2 som enkelt kan kopplas ihop med era andra system som t.ex. fakturering- och statistikuppföljning. Med standard-API för informationsåtkomst äger ni alltid er information. Den inbyggda flexibiliteten gör att du kan arbeta med Viktoria2 på mobilen, plattan eller din PC. Den modullära uppbyggnaden ger möjlighet till val av olika funktionspaket. Enkelt och säkert!

Läs mer om Viktoria2 

Flintab är ackrediterat av SWEDAC för kalibrering

Flintab är ackrediterat av SWEDAC för kalibrering av icke-automatiska vågar med kapacitet upp till 300 ton samt automatiska vågar av typ catchweigher, checkweigher och hjullastarvåg.

Läs mer om Swedac och våra certifieringar